piatok 19. apríla 2013

vyzeráme: na tréning vs. do práce

Často v nákupných centrách stretávam slečny, ktoré asi boli/idú cvičiť. Poznať to podľa toho, že sú "nahodené" v širokých teplákoch, botaskách, tričku a mikine/koženke a vymachlené ako kraslice. Ja osobne nie som práve zástancom "módy - tepláky do mesta", lebo ja neviem, príde mi to také, akoby sa tam tak naschvál takto promenádovali, aby každý vedel, že boli cvičiť. Pochopím, keď nie je čas sa prezliecť (aj keď cvičiť práve v širokých hrubých teplákoch, no ja by som sa dopotila ako sviňa :D), alebo sa niekto nechce sprchovať priamo vo fitku, tak prejde len tak v tom oblečení.

Ja sa snažím obliecť pekne, aj keď idem na tréning (občas mi vykúka krikľavo-ružová športová podprsenka, ale snažím sa ju skrývať, ako sa len dá :D), napríklad dnes som šla takto:
šaty Pimkie, opasok k šatám Tally Weijl, pančuchy (made in china), koženka C&A,  mokasíny Mixer, kabelka Cropp Town, okuliare H&M, čelenka neviem, (športová podprsenka Sports Direct :D)

Do práce som dnes mala náladu obliecť sa elegantne a dopadlo to takto: Pôvodný plán bol vziať si moje nové topánky - kúpila som ich tu (krásne :D aj keď pri mojej výške 178 cm som v 11,5 cm opätkoch tak trochu ako ropná veža :D).



Vyzeralo by to takto:
sukňa od mamky, svetrík second hand, tielko H&M, kabelka miu miu (Egypt), pančuchy C&A, topánky asos, hodinky darček

Lenže som si na tréningu trošku viac odrala nárty, tak som si obula pohodlnejšie topánky, kde nemám nárty zakryté.
sukňa od mamky, svetrík second hand, tielko H&M, kabelka miu miu (Egypt), pančuchy C&A, topánky Mixer, hodinky darček





1 komentár:

  1. waw nádherné sú tie vysoké topánky, aj ja by som ich brala v modrom
    :)

    OdpovedaťOdstrániť