streda 5. júna 2013

vyzeráme: katka v čižmách / the look: katty in boots

Trošku mi už začínajú liezť na nervy všetky tie správy o potopách a dvíhajúcej sa hladine Dunaja (hlavne asi zo strachu, keďže sa ma to tak trošku týka, lebo bývam v Starom Meste hneď pri Dunaji a pre naše okolie je vyhlásený mimoriadny stav). Nie je to sranda, ale začínam uvažovať, že "vytiahnem" ten mail z koša, ktorý ponúkal akciu na gumáky.
All the news about floods and rising level of Danube are becoming iritating to me (mainly because of fear, I think, because it's affecting me personally a bit, because I live in the Old Town just by Danube and there is state of emergency proclaimed for this area). It's not fun, but I'm thinking about "pulling out" the email advertising boots in sale from the Bin.

Aspoň jedna príjemná vec sa mi včera cestou z obchodu stala a to ma mimoriadne potešil "sused" z vedľajšieho baráku, balóny, kopec balónov.
There was just one nice thing happened to me yesterday from my way from the grocery store and it was my "neigbor" from the next prefab, baloons, a lots of baloons.

Začína sa na mne (aj mojich kolegoch) podpisovať naša šialená klimatizácia v kancelárii. Každý rok celé leto nás buď "vykúria" alebo "vyfúkajú". Už cítim jemné bolesti v hrdle.
Our crazy office air-conditon starts to make some troubles at me (and also at my colleagues). Each year all summer is all "terribly hot" or "terribly windy" there. I'm starting feeling pain in my throat.
blúzka Peacocks, rifle Mango, tielko, náušnice a hodinky darček, čižmy Deichmann / blouse Peacocks, jeans Mango, vest, earrings & watches gift, boots Deichmann




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára