pondelok 1. júla 2013

vyzeráme: slnko vždy vychádza na východe / the look: the sun always rises at east

V posledných dňoch sa cítim.. Hmm.. Neviem to vyjadriť slovami, nie je to úplne že šťastná (to si pamätám trochu ináč), toto je skôr niečo ako spokojná. Drží ma to pri živote. To stačí. Neviem, čím to je, či sa mi konečne otvorili oči, alebo mi už je len všetko jedno? Kto vie? Darmo kladiem tieto otázky, odpovedať si môžem len sama, ale odpovede ešte sama nepoznám, alebo možno len nechcem?
In last few days I feel... Immm.. I don't know how to explain it in words, it is not like happy (I remember it bit differently), this is something more like satisfied. And it keeps me alive. That's enough. I don't know what happened, if I have finally opened my eyes, or I just don't care anymore? Who knows? I am asking those questions in vain, the only one who can answer all of those questions is me, but I don't know the answers, or maybe I just don't want to?
tielko, náušnice a okuliare H&M, nohavice Orsay, topánky Cropp Town, kabelka Poľsko / top, earrings & sunglasses H&M, trousers Orsay, shoes Cropp Town, handbag Poland

plus riflovka ASOS, telefóny & lístky do kina :D / plus denim jacket ASOS, phones & cinema tickets :D






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára