nedeľa 24. mája 2015

vyzeráme: len tak, tak / the look: just like that, like that

Už iba týždeň a nová etapa v novom byte začne. Už odrátavam dni, alebo možno skôr minúty. Jaksi sa totiž úplne nedá žiť obklopená krabicami a vrecami s oblečením a v podstate celým mojím majetkom :D Jednak sa nemám kam pohnúť a taktiež neviem, kde čo mám. Ale teším sa na nové veci. Alebo sa bojim. Ja už ani neviem. Snáď sa všetko zmení a snáď len k lepšiemu. Pripíjam. Prečo? Lebo "oni len tak, tak, ja len tak".

Just one more week and new phase in new flat begins. I am counting days, well maybe even minutes. It's hard to live surrounded by packed boxes and bags with all my clothes and actually all my belongings :D I am unable to move around here and I also don't know what is where anymore. But I am looking forward to new things. Or I am scared. I don't know anymore. Hopefully everything changes and hopefully for the better. I am toasting. Why? Because "they just like that, that, I just like that".








top a sukňa H&M, kardigán, kabelka a opasok second hand, čižmy F&F, hodinky New Look, pančuchy Tchibo, náhrdelník darček
top & skirt H&M, cardigan, handbag and belt second hand, boots F&F, watch New Look, tights Tchibo, necklace gift






(Niektoré fotky sú príšerné, ospravedlňujem sa, slubujem, že si prestavím fotoaparát hneď ako budem mať na to čas a prídem na to, ako sa to robí :D

Some pics are awful, I apologize for that, I promise I set my camera correctly when I have some tme and right after I figure out how to :D)






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára