streda 29. mája 2013

vyzeráme: utorok, s pocitom, akoby bol pondelok / the look: tuesday with feeling like monday

Fakt tomu nerozumiem, možno to bolo tým pondelňajším americkým sviatkom, ale mala som včera pocit, že je pondelok. Aspoň sa všetko tak sralo (ospravedlňujem sa za voľbu slov nehodnú dámy). V práci úplné peklo, tak som dúfala, že večer na pive sa nálada vylepší. Naopak. Opäť sa ozvali veci, ktoré mi už mesiac nedajú spávať a ozvali sa hlasnejšie ako predtým. Chcem sa opäť smiať, baviť, prosím.. Chcem tak veľa??

I don't really understand it, it was maybe caused by Monday's Memorial Day, but I had a feeling yesterday, that it is still Monday. Well, at least everything fucked-up (I apologize for choosing of words non-appropriate for a lady). It was all hell at work, so I kind of hoped that few beers after work could help raise my mood. But it was vice-versa. The things that are not letting me sleeping at night for last month came forward again and stronger. I just want to smile again, have fun again, please.. Do I want so much??
tričko Bershka, rifle a okuliare H&M, kabelka miu miu (Egypt), topánky second hand, hodinky New Yorker, náušnice I am, náramok Cropp Town 







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára